ua en ru

Богатирьова: На поточному і наступному тижнях уряд проінспектує хід реалізації медреформи на місцевому рівні

На поточному і наступному тижнях віце-прем'єр-міністр України Костянтин Грищенко, перший заступник глави Адміністрації Президента Ірина Акімова і міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова відвідають регіони України з метою контролю за ходом реалізації медичної реформи на місцевому рівні. Про це заявила Богатирьова на сьогоднішній прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Протягом цього тижня і наступного всі, хто відповідають за цю ділянку роботи, можуть виїхати в регіони, щоб подивитися, як регіони виконують свої власні плани реорганізації первинної медико-санітарної допомоги. Такі візити в регіони з контрольною метою будуть здійснені міністром охорони здоров'я та його заступниками, віце-прем'єр-міністром Костянтином Грищенком і... першим замглави АП Акімовою", - заявила Богатирьова.

За її словами, через 1-2 тижні за результатами даної поїздки будуть зроблені висновки та підбито підсумки проведення медичної реформи в Україні, а також ця поїздка дозволить проаналізувати, які ще зусилля необхідно докласти для успішного проведення медреформи.

Читайте також: У непілотних регіонах України також почався процес формування центрів первинної медико-санітарної допомоги, - Богатирьова