ua en ru

Бойовики за добу 99 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за добу 99 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Починаючи з 18 години, терористи 35 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ і мирних населених пунктах. Всього за добу терористами здійснено 99 обстрілу позицій сил АТО і населених пунктів", - йдеться в повідомленні.

У штабі повідомляють, що бойовики обстріляли населені пункти Макарове, Сокільники, Красногорівки, Тоненьке, Троїцьке, Попасну, Чермалик, Талаківку, Кримське, Донецьке, Щастя, Трьохізбенка, Станиця Луганська, Нижнє, Піски і Кіровське. Найбільше, 8 обстрілів, зафіксовано біля Гнутове.

"На території Донецького аеропорту продовжується ведення активних дій по звільненню об'єктів, які утримуються бойовиками. Противник несе істотні втрати в живій силі і техніці", - відзначили в прес-центрі.

Нагадаємо, радник Президента України та помічник міністра оборони Юрій Бірюков повідомив, що з донецького аеропорту евакуювали поранених бійців АТО.

Вчора, 18 січня, сили АТО в районі Донецька отримали наказ відкривати вогонь по позиціях бойовиків.