ua en ru

Бойовики за добу 38 раз обстріляли позиції сил АТО, - прес-центр "Північ"

Бойовики за минулу добу 38 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-центр оперативного командування "Північ".

"За добу зафіксовано 38 обстрілу. По особовому складу, який виконує бойові завдання в районі населеного пункту Щастя, бойовики здійснили десять вогневих уражень з РСЗВ, ствольної артилерії, озброєння танка і стрілецької зброї і чотири рази бандити стріляли по Щастю та Луганської ТЕС з БМ-21 "Град", в результаті чого місто залишилося без світла та опалення", - йдеться в повідомленні.

Крім того, бойовики обстріляли позиції сил АТО в районах Станиці Луганської, Кримського, Вільхового, Трьохізбенки, а також ще ряду населених пунктів.

За даними військових, в районі Смілого та Веселої Гори було знищено 1 танк і до 60 бойовиків, а близько 300 терористів отримало поранення.

"Але незважаючи на це противник продовжує здійснювати артилерійські обстріли... Намагається утримати позиції 31 блокпоста та встановити контроль над 29 блокпостом, за умови підтримки підрозділів ЗС РФ", - відзначили в прес-центрі.

Нагадаємо, за даними групи "Інформаційний опір", бойовики проводять масштабну перегрупування після невдалих наступів на Донбасі.