ua en ru

Бойовики за день 12 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за день 12 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики в понеділок, 29 грудня, 12 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

"Починаючи з 7 ранку, бойовики незаконних збройних формувань 12 разів обстрілювали позиції українських військових, застосовуючи стрілецька зброя, міномети та артилерію", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, найбільша активність бойовиків була зафіксована в н. п. Піски, який знаходиться поруч з донецьким аеропортом.

"Терористи 4 рази відкривали вогонь з мінометів і автоматичних гранатометів. Після цього бойовики пішли в бій. В результаті перестрілки супротивник втратив убитими 14 людей, ще один нападник був узятий в полон. З нашої сторони загинуло троє військовослужбовців. А вже через три години терористи знову обстріляли українських військових з гранатометів, мінометів й озброєння танка", - повідомили в прес-центрі.

Крім того, провокаційним обстрілу піддалися позиції сил АТО в районах н. п. Гнутово, Гранітне, Кам'янка, Малоорловка, Никишино і Новоласпа.

О 14:00 в районі н. п. Кремінна Луганської області був зафіксований проліт БПЛА.

Нагадаємо, в зоні АТО за минулу добу загинув один військовий, поранених немає.