ua en ru

Бойовики випустили 40 снарядів з "Градів" по силам АТО під Авдіївка, - штаб

Бойовики випустили 40 снарядів з "Градів" по силам АТО під Авдіївка, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

А під Марьинкой сили АТО вступили в бойове зіткнення з диверсантами

Бойовики вчора, 2 травня, пізно ввечері випустили 40 снарядів з реактивної системи залпового вогню БМ-21 "Град" по силам антитерористичної операції (АТО) під Авдіївка Донецької області. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

"З 23:35 до 23:50 позиції сил АТО неподалік від Авдіївки витримали залп з 40 снарядів реактивної системи залпового вогню БМ-21 "Град". Втрат серед військовослужбовців немає", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, з учорашнього вечора до півночі ситуація в зоні АТО залишалася напруженою. Всього бойовики 28 разів порушили режим припинення вогню, спровокували одне бойове зіткнення і 14 разів застосовували важке озброєння.

У Донецькій області бойовики з мінометів калібру 120 і 122 міліметрів обстріляли позиції українських військ біля населених пунктів Широкине, Гранітне, Карлівка, Авдіївка, Дослідне, Піски.

"Близько півночі в районі Мар'їнки бійці нашого опорного пункту вступили в бойове зіткнення з розвідувально-диверсійною групою. Злочинці вели вогонь з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї. Українські військовослужбовці ефективно відбили напад і відкинули злочинців", - розповіли в штабі.

У Луганській області бандформування обстрілювали з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї позиції сил АТО поблизу населених пунктів Щастя і Золоте-4.

Також сили АТО зафіксували проліт двох безпілотників противника неподалік Широкиного і Досвідченого.

З 18 години до опівночі 2 травня ситуація у зоні проведення Антитерористичної операції залишалася напруженою. Російсько-...

Posted by Прес-центр АТО on 2 Май 2015 г.

Нагадаємо, вчора у Донецькій області з-за обстрілу бойовиків загинув місцевий житель.