ua en ru

Бойовики вперше за три доби порушили перемир'я на Луганському напрямку, - штаб АТО

Бойовики вперше за три доби порушили перемир'я на Луганському напрямку, - штаб АТО Фото: ЗСУ (facebook.com/28brigade)

Впродовж минулої доби зафіксовано 2 обстріли позицій ВСУ

Російсько-окупаційні війська продовжують зривати домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню на час новорічних і різдвяних свят. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Впродовж минулої доби зафіксовано 2 обстріли позицій Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

В результаті бойових дій отримав поранення один військовослужбовець Збройних Сил України. Його оперативно доставили у військовий госпіталь, де йому надали необхідну лікарську допомогу. На даний момент стану його життю ніщо не загрожує.

Наголошується, що вперше за останні три доби порушено режим перемир'я на Луганському напрямку.

"Увечері понад 10 мін калібру 120-мм бойовики випустили по оборонним укріпленням сил АТО навколо Луганського", - розповіли в штабі АТО.

Тим часом на Донецькому напрямку ще у світлий час доби бойовики вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї, а також 120-мм мінометів біля Верхньоторецька.

"На інших ділянках нашої оборони порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Українські воїни жодного разу вогонь у відповідь не відкривали", - додали в штабі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 4 січня 2018 року Російсько-окр...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 4 січня 2018 р.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинув український розвідник Олександр Чегурко.