ua en ru

Бойовики поновили обстріли сил АТО на Донбасі, використовуючи заборонену зброю, - штаб

Бойовики поновили обстріли сил АТО на Донбасі, використовуючи заборонену зброю, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Понад півтори доби протримався режим припинення вогню у районі проведення АТО

Бойовики сьогодні вдень, 24 січня 2017 року, обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі із забороненої мінськими угодами зброї. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

Як зазначають у штабі, режим припинення вогню у районі проведення АТО протримався понад півтори доби.

"Сьогодні вдень, російсько-окупаційні війська таки обстріляли позиції Збройних сил України із озброєння забороненого мінськими домовленостями. На Донецькому напрямку ворог застосував міномети на Приазов’ї. З тимчасово непідконтрольної українському уряду Саханки противник вів вогонь з мінометів калібру 120 та 82-мм по наших опорних пунктах біля Лебединського", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, у штабі АТО зазначають, що на інших ділянках на Донбасі обстрілів не зафіксовано. Українські військові дотримуються мінських домовленостей, гарантуючи виконання усіх заходів з підтримання сталого припинення вогню.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 24 січня 2018 рок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спеціальний представник США по Україні Курт Волкер заявив, що відсутність обстрілів на Донбасі протягом вчорашньої доби, 23 січня 2018 року, свідчить про можливість миру.