ua en ru

Бойовики відновили обстріл українських військових біля Щастя, - ЛОДА

Бойовики відновили обстріл українських військових біля Щастя в Луганській області.

Бойовики відновили обстріл українських військових біля Щастя в Луганській області. Про це повідомив голова Луганської ОДА Геннадій Москаль, передає його прес-служба.

"Сьогодні в 16:00 знову почався обстріл м. Щастя з боку Веселої Гори, що контролюється терористами ЛНР. Б'ють далекобійними гарматами по дислокації 92-ї бригади збройних сил України. Поранених і вбитих, на щастя, поки немає. Обстріл триває в ці хвилини", - повідомив Москаль.

Крім цього, за інформацією ЛОДА, по українських військових стріляють батальйони терористів "Зоря" і "Дон", які не підкоряються нікому, а діють на власний розсуд. Як зазначається, саме ці батальйони здійснили обстріл з гранатометів і стрілецької зброї блокпостів в районі Нацгвардії Бахмутки на виїзді в Лисичанську. Поранений один нацгвардієц.

Також, за даними ЛОДА, поблизу с. Трьохізбенка Слов'яносербського району у засідку потрапила кременчуцька рота міліції, яку обстріляли з лісопосадки. Міліціонери відбили атаку, одного з них легко поранені.

Як зазначається, у зв'язку з цим Москаль направив телеграми місії ОБСЄ, Міноборони Росії, послу Російської Федерації в Україні і контактній групі по врегулюванню ситуації на Донбасі з інформацією, що досягнуті в Мінську домовленості про припинення вогню в черговий раз грубо порушуються так званої ЛНР.

Нагадаємо, сьогодні представник інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Володимир Польовий повідомляв, що в місті Щастя в результаті обстрілу постраждала інфраструктура міста.