ua en ru

Бойовики відновили атаку на Мар'їнку, - "Київ-1"

Бойовики відновили атаку на Мар'їнку, - "Київ-1" Фото: обстріл ведуться з танків і мінометів

У місті йде ближній бій

Проросійські бойовики вранці 8 червня відновили обстріл населеного пункту Мар'їнка (Донецька область). Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив командир батальйону "Київ-1" Євген Дейдей.

"Бойовики знову атакують Мар'їнку. Працюють танки й міномети за прямою наводкою. Йде ближній бій. Вистоїмо! Зобов'язані вистояти!!! Слава Україні!", - повідомив Дейдей.

Боевики снова атакуют Марьинку. Работают танки и минометы по прямой наводке. Идет ближний бой. Выстоим! Обязаны выстоять!!!Слава Украине!

Posted by Евгений Дейдей on 8 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, 3 червня в Мар'їнці поновилися бойові дії. Сильний обстріл тривав у Красногорівці і Мар'їнці Донецької області. Бойовики намагалися прорватися, по всій лінії розмежування йшли запеклі ближні бої. "У 4.50 почався сильний обстріл. Є поранені. Красногорівка та Мар'їнка горить", - говорилося в повідомленні командира батальйону "Київ-1" Євгена Дейдея в Facebook.

В ході засідання Ради безпеки ООН 5 червня заступник генсека ООН з політичних питань Джеффрі Фелтман заявив, що в результаті боїв у Мар'їнці в середу, 3 червня, загинули 28 людей. "В середу В районі Мар'їнки загинуло 28 осіб, включаючи 9 цивільних осіб", - повідомив Фелтман.

Відзначимо, 4 червня сили АТО відновили лінію оборони в районі Мар'їнки. "Перший привал після доби пекла... Але результат є, і це головне! Мар'їнка і Красногорівка практично повністю відпрацьовані. Лінія оборони відновлена", - написав у своєму Facebook командир батальйону "Київ-1" Євген Дейдей.