ua en ru

Бойовики зміцнюють позиції під окупованою Горлівкою, - штаб АТО

Бойовики зміцнюють позиції під окупованою Горлівкою, - штаб АТО Фото: бойовики на Донбасі (youtube.com/Ruptly TV)

На позиції в районі Гольмовського заплановано перекидання бойової техніки

Проросійські бойовики зміцнюють передові позиції під окупованою Горлівкою Донецької області. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

Повідомляється, що в районі населеного пункту Гольмівський спостерігаються роботи по інженерному обладнанню передових позицій противника, на яких організовано бойове патрулювання.

"Особовий склад російських підрозділів проінструктовано про необхідність перешкоджання представникам СММ ОБСЄ у зв'язку зі слабким виконанням заходів маскування забороненого мінського угодами озброєння і військової техніки на позиціях окупаційних військ у цьому районі", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що на позиції планується перекидання додаткової бойової техніки.

Прес-центр Штабу АТО повідомляє. У районі населеного пункту Гольмівський відмічені роботи з інженерного обладнання перед...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 1 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сили АТО поліпшили позиції на Донецькому напрямку у відповідності з положеннями мінських угод.

"Окремі підрозділи Збройних сил України на Донецькому напрямку поліпшили тактичне становище з метою поліпшення умов спостереження за противником і ведення оборонного вогню у відповідь на провокаційні обстріли російсько-окупаційних військ", - йдеться в повідомленні.