ua en ru

Бойовики протягом дня продовжували обстріли сил АТО на Донецькому та Артемівському напрямках

Бойовики протягом дня продовжували обстріли сил АТО на Донецькому та Артемівському напрямках Фото: АТО на Донбасі

Зокрема, прицільний вогонь бойовики вели з гранатометів різних типів по Станиці Луганській, Пісках та Новгородському

Бойовики сьогодні, 8 грудня 2015 року, протягом дня продовжили обстріли позицій сил антитерористичної операції (АТО) на Донецькому та Артемівському напрямках. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Сьогодні терористи продовжили провокаційні обстріли наших позицій на Донецькому та Артемівському напрямках", - йдеться у повідомленні.

Зокрема повідомляється, що з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї найманці вели вогонь по Верхньоторецькому, Пісках, Опитному, Авдіївці та Новгородському.

"По Пісках працювали і 82-мм міномети. З протитанкового ракетного комплексу стріляли у напрямку Луганського. З озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї загарбники вели неприцільний вогонь по Зайцевому, Луганському та Майорську", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, прицільний вогонь по позиціях ЗСУ бойовики вели з гранатометів різних типів по Станиці Луганській, Пісках та двічі по Новгородському.

Сьогодні терористи продовжили провокаційні обстріли наших позицій на Донецькому та Артемівському напрямках.З гранатомет...

Posted by Прес-центр штабу АТО on 8 декабря 2015 г.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 7 грудня 2015 року, загиблих немає, четверо військових отримали поранення.