ua en ru

Бойовики протягом дня обстрілювали сили АТО з важкого озброєння, - штаб

Бойовики протягом дня обстрілювали сили АТО з важкого озброєння, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 35 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики протягом дня, 16 березня 2017 року, обстрілювали позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі з важкого озброєння. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Обстріли позицій сил АТО тривають. Російсько-окупаційні війська з початком доби 35 разів відкривали вогонь, у тому числі з важкого озброєння", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, повідомляється, що на Маріупольському напрямку неподалік Новотроїцького бойовики обстрілювали опорні пункти з гранатометів, БМП та мінометів калібру 120 мм, а поруч Водяного - зі 122 мм артустановок. Крім того, зазначається, що позиції біля Красногорівки обстріляли з мінометів калібру 82 мм, Гнутового - з СПГ та кулеметів, Широкіне зі стрілецької зброї.

"На Донецькому напрямку під вогонь артилерії калібру 122 та мінометів потрапили позиції поряд Троїцького, захисників Авдіївки обстрілювали з мінометів калібру 82, поруч Кам’янки - з 120 мм мінометів, а Зайцевого - з СПГ та мінометів калібру 82 мм. В районі Новгородського та Авдіївки активно діяли ворожі снайпери", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що на Луганському напрямку під вогнем мінометів калібру 120 мм опинились позиції в районі Кримського, поруч Новозванівки з СПГ і стрілецької зброї, а біля Новоолександрівки з великокаліберних кулеметів.

Зведення прес-центру АТО на 18.00 16 березня 2017 року Обстріли позицій сил АТО тривають. Російсько-окупаційні війська ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу поранено 4 українських військових, загиблих немає.