ua en ru

Бойовики протягом дня концентрували обстріли сили АТО на Приморському напрямку, - штаб

Бойовики протягом дня концентрували обстріли сили АТО на Приморському напрямку, - штаб Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato news)

Бойовики 13 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики протягом дня, 6 вересня 2017 року, концентрували обстріли позицій сили антитерористичної операції (АТО) на Приморському напрямку. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Обстановка у районі проведення АТО від початку доби дещо змінилася. Сьогодні основна активність противника фіксувалась на Приморському напрямку, зокрема у районі Лебединського. Тут бойовики 6 разів відкривали вогонь з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по наших опорних пунктах", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що бойовики обстрілювали українські позиції біля Широкиного та Водяного. На Донецькому напрямку, згідно з повідомленням, бойовики двічі зі стрілецької зброї обстрілювали українські укріплення біля шахти Бутівка та Зайцевого. Тоді як на Луганському напрямку було зафіксовано лише один обстріл - поблизу Кримського.

"Загалом від початку доби російсько-окупаційні угруповання 13 разів відкривали вогонь по позиціях української армії. Втрат серед наших військових немає", - йдеться у повідомленні.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 6 вересня 2017 року Обстановка у районі проведення АТО від поча...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 5 вересня 2017 року, в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає.