ua en ru

Бойовики за добу здійснили близько 20 обстрілів позицій сил АТО, - штаб

Бойовики за добу здійснили близько 20 обстрілів позицій сил АТО, - штаб Фото: сили АТО

Протягом півгодини бойовики обстрілювали позиції сил АТО біля донецького аеропорту

За добу в зоні АТО російсько-терористичні війська здійснили близько 20 обстрілів сил український військових. Про це повідомив штаб АТО на сторінці у соцмережі Facebook.

"Сьогодні, 4 липня, станом на 18-ту годину, ситуація в зоні проведення АТО суттєво не змінилася. З опівночі російсько-терористичні війська здійснили близько 20 обстрілів сил АТО. При цьому бойовики продовжують застосовувати зброю, заборонену Мінськими домовленостями", - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, 4 рази зі 120-мм мінометів та різних видів стрілецької зброї обстріляні позиції сил АТО в районі населеного пункту Кримське. В районі Новотошківського проросійські бандформування вели вогонь по позиціях сил АТО зі 122-мм гармат, танків, 120-мм мінометів, та стрілецької зброї.

"О 9:40 протягом півгодини проросійські бойовики обстрілювали позиції поблизу Донецького аеропорту. Протягом нинішньої доби поблизу Мар'їнки, Болотного, Авдіївки, Лозового, Новгородського бойовики марно випробовували сталеві нерви захисників України, провокуючи бійців АТО обстрілами стрілецькою зброєю. Близько 15.30 в районі населеного пункту Мар'їнка працював снайпер", - зазначають у штабі АТО.

Сьогодні, 4 липня, станом на 18-ту годину, ситуація в зоні проведення АТО суттєво не змінилася. З опівночі російсько-те...

Posted by Прес-центр АТО on 4 Июль 2015 г.

Згідно з повідомленням, військовослужбовці сил АТО дають адекватну відповідь проросійським бойовикам зі зброї, яка не заборонена Мінськими домовленостями.

"Українські військові контролюють ситуацію й завжди адекватно відповідають на будь-які виклики", - повідомляють в штабі.

Нагадаємо, СММ ОБСЄ підтвердила, що в межах Широкіно немає формувань ДНР.