ua en ru

Бойовики за добу 19 разів обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за добу 19 разів обстріляли сили АТО, - штаб Фото: АТО на Донбасі

1 раз бойовики застосовували міномет, 10 разів - гранатомети

Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) протягом минулої доби, 29 серпня, з 18 години і до опівночі залишалася стабільною,бойовики 19 разів обстріляли позиції українських військових. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Так, зазначається, що 1 раз бойовики застосовували міномет, 10 - гранатомети.

"Незаконні збройні формування не використовували озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів. А поодинокі обстріли наших позицій, мали здебільшого хаотичний і провокативний характер", - йдеться у повідомленні.

Так наприкінці доби, неподалік Донецька, ворог з гранатометів обстріляв сили АТО в Трьохізбенці, Авдіївці, Мар'їнці. А під вогонь зі стрілецької зброї двічі потрапляли українські підрозділи в Опитному.

На Артемівському напрямку, близько 22 години, бойовики обстрілювали з гранатомету наш опорний пункт у Луганському. А близько опівночі, з 82-міліметрового міномету, проросійські найманці били по українських позиціях у Кримському, що на Луганщині.

29 серпня, з 18 години і до опівночі, обстановка в зоні АТО залишалася стабільною, без тенденції до загострення. Незакон...

Posted by Прес-центр АТО on 29 серпня 2015 р.

Нагадаємо, за день, 29 серпня, бойовики в цілому притримувалися режиму припинення вогню.