ua en ru

Бойовики за добу 95 раз обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за добу 95 раз обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики ДНР

Сили АТО відбили напад ДРГ бойовиків в районі Новоселівки Донецької обл

Бойовики на Донбасі за 3 травня 95 раз обстріляли сили антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"3 травня російсько-терористичні війська значно посилили вогневу активність. З 18:00 до 00:00 злочинці здійснили 45 обстрілів. Таким чином, кількість порушень режиму припинення вогню за минулу добу склала 95 - це майже на тому рівні, що була до укладання угод у Мінську", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що бойовики обстріляли позиції сил АТО з важкої та реактивної артилерії.

Повідомляється, що бойовики ввечері 3 травня обстріляли сили АТО з 122-мм мінометів в районі Авдіївки, Водяного, Питного, Широкиного і Кам'янки.

"По позиціях в районі Пісків бандформування провели 5 обстрілів з 120-міліметрових мінометів і 3 обстріли - поблизу Авдіївки. Також неподалік Авдіївки злочинці вели вогонь з танка. Близько опівночі злочинці вдалися до обстрілу нашого опорного пункту в районі населеного пункту Новобахмутівка з артилерії калібру 152-мм", - йдеться в повідомленні.

У штабі повідомили, що сили АТО відбили напад диверсійно-розвідувальної групи бойовиків поблизу Новоселівки.

3 травня російсько-терористичні війська значно посилили вогневу активність. З 18 години до опівночі злочинці здійснили...

Posted by Прес-центр АТО on 3 Май 2015 г.

Нагадаємо, керівництво АТО не планує виводити війська з Широкиного.