ua en ru

Бойовики за добу 54 рази обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Бойовики за добу 54 рази обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/28brigade)

Жоден український військовий у зоні АТО не постраждав

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за минулу добу бойовики 54 рази обстріляли позиції Збройних сил України, застосовуючи озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, ніхто з українських військових не постраждав. Про це повідомив прес-центр штабу АТО в Facebook.

На Донецькому напрямку із забороненої 122-мм артилерії противник вів вогонь по наших позиціях в Широкиному, а з 120 та 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП - по укріпленнях поблизу Павлополя та Гнутового.

Також 82-мм міномети ворог застосував біля Водяного та Пісків. З гранатометів різних систем обстрілювали захисників Авдіївки, Новотроїцького, Опитного, Кам’янки, Широкиного, Талаківки та Пісків. Крім цього, вогонь із великокаліберних кулеметів вівся по наших укріпленнях неподалік Мар’їнки, а зі стрілецької зброї - в районі Шахти Бутівка та Новомихайлівки.

На Луганському напрямку з 82-мм мінометів та великокаліберних кулеметів окупанти обстріляли наші позиції поблизу Катеринівки. Також гранатомети та великокаліберні кулемети противник застосовував по захисниках населеного пункту Щастя.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 28 березня 2018 року За...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 березень 2018 р.

Нагадаємо, у зоні проведення антитерористичної операції на сході України з 2014 року загинули 242 дитини.