ua en ru

Бойовики за добу 50 разів обстріляли позиції сил АТО

Бойовики за добу 50 разів обстріляли позиції сил АТО Фото: бойовики продовжують обстріли у зоні АТО

Українські військові кілька разів відкривали вогонь у відповідь для утримання своїх позицій

Протягом доби бойовики 50 разів відкривали вогонь по позиціях сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, у тому числі і із забороненої мінськими домовленостями зброї. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Найскладніше було в районі Авдіївки, де 15 разів по наших позиціях вівся вогонь з 120-мм та 82-мм мінометів. та неодноразово застосовували гранатомети, кулемети великого калібру та стрілецьку зброю.

У напрямку Донецька обстріли сил АТО зафіксовані також у районах шахти Бутівка, Луганського, Пісків, Опитного та Зайцевого.

Поблизу Новотроїцького бойовики застосували міномети калібру 120 мм та протитанкові ракетні комплекси.

На маріупольському напрямку ворог обстрілював захисників Мар'їнки, Широкіного та Тарамчука із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 28 березня 2016 року:Підконтрольні владі РФ бандитські угрупуван...

Posted by Прес-центр штабу АТО on Sunday, 27 March 2016

Нагадаємо, вчора, 27 березня, в районі Авдіївки незаконні збройні формування спробували взяти штурмом один із опорних пунктів сил антитерористичної операції. У результаті бою диверсійно-розвідувальна група противника у складі шести осіб відступила.