ua en ru

Бойовики за добу 30 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

Бойовики за добу 30 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ Фото: зона проведення операції Об'єднаних сил (flickr.com/ministryofdefenceua)

Втрат серед українських військовослужбовців немає

Бойовики за минулу добу, 16 вересня, 30 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. Ніхто з українських військовослужбовців не загинув, йдеться в повідомленні прес-центру штабу операції Об'єднаних сил на сторінці Facebook.

Наголошується, що супротивник двічі використав важке озброєння.

Також бойовики вели прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Новозвановка, Світлодарськ, Новолуганске, Опитне, Невельське, Красногорівка, Мар'їнка, Новотроїцьке, Новогригорівка, Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутово, Водяне, Лебединський і Широкине", - йдеться в повідомленні

З мінометів 120-калібру бойовики обстріляли позиції Об'єднаних сил на світлодарському напрямку в районі населеного пункту Новолуганске, а міномети 82-го калібру застосував захисників Лебединського на маріупольському напрямку.

Крім того, з позицій захисників Новогригорівка окупанти відкривали вогонь з озброєння бойової машини піхоти.

Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Бойовики за добу 30 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУБойовики за добу 30 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) почали відновлення Авдіївки після обстрілу з боку збройних формувань Російської Федерації (РФ). З метою завершення робіт до 30 жовтня був встановлений режим тиші.