ua en ru

Бойовики за добу 27 разів обстрілювали позиції ЗСУ

Бойовики за добу 27 разів обстрілювали позиції ЗСУ Фото: ООС на Донбасі (mil.gov.ua)

Протягом доби одного окупанта знищено, чотирьох поранено

У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі проросійські бойовики 27 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, двічі застосовувавши заборонене мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє прес-служба штабу ООС у Facebook.

"Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Світлодарськ, Зайцеве, Південне, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Новотроїцьке, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине", - йдеться у повідомленні.

З мінометів 82-го калібру ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил на маріупольському напрямку в районі Гнутового. Міномети 120-го калібру застосував поблизу Південного, що на горлівському напрямку.

По опорному пункту наших військ біля Кримського на луганському напрямку ворог відкривав вогонь з протитанкового ракетного комплексу. А по захисниках Водяного російсько-окупаційні війська застосували озброєння бойових машин піхоти.

Під час бойових дій втрат серед особового складу ОС немає.

За даними розвідки, протягом доби одного окупанта знищено, чотирьох поранено.

Від початку доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї на маріупольському напрямку в районі населених пунктів Водяне та Широкине.

Ранкове зведення на 07:00 25 вересня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 24 вересня,...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Понеділок, 24 вересня 2018 р.

Нагадаємо, на Донбасі за результатами мінських домовленостей поновлено роботи задля відновлення водопостачання.