ua en ru

Бойовики за добу 24 рази обстріляли позиції сил АТО

Бойовики за добу 24 рази обстріляли позиції сил АТО Фото: АТО на Донбасі

Всього бойовики випустили не менше 12 мін

Бойовики протягом минулої доби 24 рази обстріляли позиції українських військових в зоні проведення антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО на сторінці в Facebook.

Так, повідомляється, що з вчорашнього вечора окупанти з 82-мм мінометів гатили по наших позиціях, які розташовані на північній околиці Лебединського, неподалік Маріуполя.

"Всього злочинці випустили не менше 12 мін. З такого ж озброєння загарбники прицільно обстріляли один з українських опорних пунктів в районі Зайцевого", - йдеться у повідомленні.

З настанням сутінок до опівночі бойовики декілька разів зі стрілецької зброї, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів вели турбуючий вогонь в бік українських воїнів, що несуть службу на підступах до Пісків, Опитного та Новгородського.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 годину 8 січня 2016 року:Обстріли позицій сил АТО з боку проросійських ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 7 січня 2016 р.

Нагадаємо, вчора, 7 січня, бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) з 82-мм мінометів поблизу Маріуполя.