ua en ru

Бойовики за добу 12 разів відкривали вогонь по позиціях ООС на Донбасі

Бойовики за добу 12 разів відкривали вогонь по позиціях ООС на Донбасі Ілюстративне фото (vk.com/sdd_sevastopol)

Втрат серед українських військових немає

У районі проведення операції об’єднаних сил (ООС) минулої доби, 30 серпня, бойовики 12 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, заборонене Мінськими домовленостями озброєння при цьому не застосовувалося. Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Втрат серед українських військових немає.

"Ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Луганське, Майорське, Шуми, Піски, Павлопіль, Лебединське та Водяне. Противник помітно зменшив кількість обстрілів, хоча й не припинив їх на час “шкільного” перемир'я повністю", - повідомляють у ООС.

Від початку поточної доби, 31 серпня, бойовики один раз обстріляли позиції військ ООС у районі населеного пункту Гнутове з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Бойовики за добу 12 разів відкривали вогонь по позиціях ООС на Донбасі

Скріншот (facebook.com/pressjfo.news/)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що 30 серпня з 7:00 до 18:00 бойовики чотири рази порушили перемир'я на Донбасі.