ua en ru

Бойовики зірвали оголошене перемир'я на Донбасі, - штаб АТО

Бойовики зірвали оголошене перемир'я на Донбасі, - штаб АТО Фото: українські військові (mil.gov.ua)

Сторони оголошували безстрокове перемир'я з 5 березня

Російські окупаційні сили зірвали оголошене з 5 березня 2018 року перемир'я на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

"Російські окупаційні війська фактично відразу ж зірвали оголошене напередодні перемир'я. Вже о першій годині ночі ворог порушив домовленості тристоронньої контактної групи про повну прихильність до всеосяжного, сталого і безстрокового припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, в районі Щастя противник протягом півтора годин вів вогонь у бік українських позицій з мінометів, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї. Крім того, вранці міномети противник застосував в районі Троїцького.

"Станом на 08:00 5 березня зафіксовано 2 обстріли українських позицій. За попередньою інформацією, в результаті ворожого вогню ніхто з українських військових не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Підрозділи сил АТО вогонь у відповідь не відкривали. У той же час у разі загрози життю та здоров'ю цивільних та особового складу сил АТО військові готові адекватно реагувати.

Російсько-окупаційні війська фактично відразу ж зірвали оголошене напередодні перемир’я. Вже о першій годині ночі ворог ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 4 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі оголосили перемир'я з 5 березня. Згідно із заявою тристоронньої контактної групи, рішення було прийнято спільно з представниками окремих районів Донецької та Луганської областей.