ua en ru

Бойовики понад 40 разів обстрілювали сили АТО на Донбасі, - штаб

Бойовики понад 40 разів обстрілювали сили АТО на Донбасі, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Ситуація на Донецькому та Луганському напрямках напружена та під контролем сил АТО

Бойовики протягом 23 липня 2015 р. понад 40 разів обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

"Протягом 23 липня російсько-терористичні війська здійснили понад 40 обстрілів наших позицій. Зі 120-мм мінометів це відбулося поблизу н.п. Розсадки, Лозове, Опитне, Перше Травня, Авдіївка", - йдеться у повідомленні.

ОПЕРАТИВНЕ ЗВЕДЕННЯ НА ВЕЧІР 23 ЛИПНЯ 2015 РОКУСитуація на Донецькому та Луганському напрямках напружена та під контро...

Posted by Прес-центр АТО on 23 июля 2015 г.

Також зазначається, що ситуація на Донецькому та Луганському напрямках напружена та під контролем сил АТО.

"О 8:30 група військовослужбовців сил АТО потрапила у засідку диверсійно-розвідувальної групи в районі н.п. Сизе. Бойовики вели обстріл українців з РПГ та стрілецької зброї. Наші військові прийняли бій та дали гідну відсіч ворогу. Водночас продовжуються посилені обстріли зі стрілецької зброї та 82-мм мінометів позицій наших військ в районах н.п. Мар'їнка та Опитне, що поблизу Донецька. Також бандформування ведуть обстріли сил АТО в районах н.п. Піски, Трьохізбенка, Красногорівка, Станиця Луганська, поблизу Донецького аеропорту", - повідомляють у штабі АТО.

Нагадаємо, протягом 22 липня 2015 р. бойовики 34 рази обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.