ua en ru

Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню в зоні АТО, - штаб

Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню в зоні АТО, - штаб Бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню в зоні АТО

Бойовики з 18 годин до опівночі 16 квітня 16 разів порушили режим припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"З 18 годин до опівночі 16 квітня російсько-терористичні війська 15 разів порушили режим дотримання припинення вогню. Двічі бандити відкривали вогонь в напрямку населених пунктів.Крім того, уздовж лінії розмежування незаконні збройні формування 4 рази застосовували міномети калібру 120 міліметрів, що є грубим порушенням мінських домовленостей", - йдеться в повідомленні.

Так, бойовики обстрілювали сили АТО в районі Пісок, Талаковки, Авдіївки, Попасній, Досвідченого, Сизого. Крім того, почастішали обстріли населених пунктів. З 21:00 до 21:50 терористи двічі обстріляли Піски з кулеметів і 120-міліметрових мінометів.

"У зазначений період наші війська на Луганщині і недалеко від Маріуполя 5 разів фіксували прольоти розвідувальних безпілотних літальних апаратів. В районі населеного пункту Бутковка Старобільського району один з безпілотників був знищений", - відзначили в штабі.

З 18 години до опівночі 16 квітня російсько-терористичні війська 15 разів порушили режим дотримання припинення вогню. Дв...

Posted by Прес-центр АТО on 16 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, як заявив спікер АТО Андрій Лисенко, ситуація в зоні АТО стабілізувалася.