ua en ru

Бойовики 25 разів за день обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики 25 разів за день обстріляли позиції сил АТО, - штаб Зафіксовано два прольоти безпілотників бойовиків

Терористи на Донбасі 25 разів за день порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

"13 квітня з півночі до 18 годин вечора ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишалася напруженою. На лінії розмежування бандформування провели 25 обстрілу позицій наших військ, в тому числі 15 - з мінометів", - йдеться в повідомленні.

Так, найбільша кількість випадків порушення бойовиками "режиму тиші" зафіксовано в Доецкой області. В районі Пісків вночі терористи двічі вели вогонь по позиціях сил АТО з мінометів калібру 82 міліметри, а з 08:45 до 09:45 обстрілювали опорний пункт з мінометів калібру 120 міліметрів.

"Міномети такого ж калібру противник застосував в районі населених пунктів Широкіно, Авдіївка, Гранітне, Опитне, а також шахти Дутовка", - відзначили в штабі.

На Луганщині вранці бойовики вели вогонь із стрілецької зброї в районі населеного пункту Донецький, а з 09:55 10:00 - з мінометів поблизу ущелини Суходіл.

"Також на Луганщині наші військовослужбовці двічі зафіксували розвідувальні польоти ворожих безпілотників", - додали в штабі.
Обстріли населених пунктів в зазначений період не відбулося.

13 квітня з опівночі до 18 години вечора ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишалася напруженою. На...

Posted by Прес-центр АТО on 13 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, на Донеччині за добу загинув 1 боєць АТО, ще 6 поранено.