ua en ru

Бойовики розширили перелік категорій громадян, яким забороняється виїжджати з ОРДЛО, - розвідка

Бойовики розширили перелік категорій громадян, яким забороняється виїжджати з ОРДЛО, - розвідка Фото: прапор "ДНР" (facebook.com/Игорь Іванов)

ФСБ складає списки громадян для їх затримання при спробі виїхати

Бойовики розширили перелік категорій громадян, яким забороняється виїжджати на підконтрольну Україні територію. Про це з посиланням на дані Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомив на брифінгу речник Міноборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

"Російське окупаційне командування посилює режим контролю за населенням окупованих територій Донбасу. Розширено перелік категорій громадян, яким забороняється виїзд на територію, підконтрольну уряду України", - повідомив він.

Як повідомляється, з початку лютого заборона на виїзд поширена також на осіб, яких залучають до виконання господарських робіт і в якості обслуговуючого персоналу в так званих "органах влади" та "силових структурах" окупаційних адміністрацій.

Зокрема, співробітники російського ФСБ складаються списки зазначеної категорії громадян для їх затримання при спробі виїхати на підконтрольну Україні територію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "ДНР" заборонила працівникам "держструктур" виїжджати на підконтрольну Україні територію.