ua en ru

Бойовики намагалися вибити ЗСУ в районі Світлодарської дуги, є жертви

Бойовики намагалися вибити ЗСУ в районі Світлодарської дуги, є жертви Фото: бій тривав протягом двох годин

У результаті бою 5 військовослужбовців загинуло, ще 6 отримало поранення

Бойовики здійснили спробу вибити українських військових зі своїх позицій у районі Світлодарської дуги на Донбасі, проте українцям вдалося відбити атаку проросійських терористів. У результаті бою є загиблі з обох сторін, повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції у Facebook.

За даними відомства, починаючи з 5:50, у районі Світлодарської дуги, після тривалої вогневої підготовки із застосуванням великокаліберної артилерії та мінометів, російсько-окупаційні війська намагалися вибити українські передові підрозділи із займаних позицій.

"Для цього противник значними силами спробував здійснити обхідний маневр наших опорних пунктів, однак його наміри були вчасно викриті. Розпочався бій, під час якого наміри окупантів було зірвано. У ході двогодинного бою наші підрозділи вмілими діями нанесли бойовикам поразку. За підтвердженими даними розвідки, втрати противника склали близько 20 чоловік вбитими та до 30 поранених", - йдеться в повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 18 грудня 2016 року З нуля годин і до 18 бойовики продовжили обстріли...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 грудня 2016 р.

У результаті бою є втрати і серед сил АТО, констатували у штабі.

"П’ять військовослужбовців загинуло, а шість поранено - четверо бійців отримали легкі поранення і два - середньої ступені тяжкості. Усім постраждалим надана кваліфікована медична допомога", - доповіли у прес-центрі АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 17 грудня 2016 року, в результаті бойових дій загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає.