ua en ru

Бойовики продовжують провокації по всій лінії розмежування, - штаб АТО

Бойовики продовжують провокації по всій лінії розмежування, - штаб АТО Фото: бойовики на Донбасі

Сили АТО відбили атаки бойовиків під Донецьком і в районі Троїцького

Проросійські бойовики в ніч на 31 травня продовжили здійснювати провокації проти сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі по всій лінії розмежування. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"З 18:00 вчорашнього вечора і до ранку неділі на сході України тривали провокації з боку російсько-терористичних угруповань. Найспекотніше було на Донецькому напрямку. Загарбники з мінометів різних калібрів, гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали Опитне, Піски, Новотроїцьке, Мар'їнку, Гранітне", - йдеться в повідомленні.

У штабі АТО відзначили, що в районі Миколаївки під Донецьком українські військові вступили в бій з ДРГ бойовиків. В результаті прицільного вогню останні відступили.

Повідомляється, що на Артемівському напрямку з мінометів і гранатометів обстріляні Кірове та Золоте, а в районі Троїцького відбулося бойове зіткнення.

На Луганському напрямку з автоматичних гранатометів обстріляні Золоте-4 та Станиця Луганська.

"На Маріупольському - зі стрілецької зброї і мінометів бойовики тричі стріляли по Широкиному. Тут після 23:00 до ранку настала тиша", - йдеться в повідомленні.

З 18 години вчорашнього вечора і до ранку неділі , Дня Святої Трійці, на Сході України продовжувались провокації зі сто...

Posted by Прес-центр АТО on 30 Май 2015 г.

Нагадаємо, вчора бойовики обстріляли сили АТО в Щастя, Широкіно і під Донецьком.