ua en ru

Бойовики продовжують обстріли на Донбасі, найгарячіше в Авдіївці

Бойовики продовжують обстріли на Донбасі, найгарячіше в Авдіївці Фото: сили АТО відкривають вогонь у відповідь

Протягом минулої доби бойовики 39 разів вели вогонь по українських позиціях

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишається без змін: російсько-терористичні угрупування продовжують провокації проти сил АТО, нехтуючи Мінськими угодами та використовуючи зброю калібру більше 80 мм. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зазначено, що протягом минулої доби бойовики 39 разів вели вогонь по українських позиціях, використовуючи міномети 120 та 82 калібрів, озброєння БМП, ручні та автоматичні гранатомети, кулемети великого калібру, а також стрілецьку зброю.

"Найгарячіше було в районі Авдіївки. Тут загарбники 8 разів поспіль піддавали обстрілам позиції українських воїнів із мінометів 120 калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, ускладнюючи ситуацію "роботою" снайперів. Із метою утримання своїх позицій сили АТО на цій ділянці 6 разів відкривали вогонь у відповідь", - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою на Донецькому напрямку ворог зосередив вогонь у районах населених пунктів Луганське, Новгородське, Майорськ, Зайцеве, Ленінське, Піски, Опитне.

"За вказаний період проросійські бандитські угрупування 6 разів піддавали обстрілам рубежі оборони наших військ у напрямку Маріуполя. Зокрема поблизу Мар'їнки, Красногорівки та Водяного найманці використовували гранатомети і стрілецьку зброю", - доповіли у відомстві.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 26 березня 2016 року:Ситуація в зоні проведення АТО залишається б...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 березень 2016 р.

Нагадаємо, раніше штаб АТО повідомляв про збереження напруженої ситуації на Донбасі, особливо на Донецькому напрямку.