ua en ru

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО в районі донецького аеропорту

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО в районі донецького аеропорту Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 44 рази відкривав вогонь по укріпленням сил АТО

Впродовж минулої доби, 25 січня 2016 року, бойовики сконцентрували обстріли позицій сил антитерористичної операції (АТО) в районі донецького аеропорту. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Проросійські найманці не припиняють обстріли наших позицій в зоні проведення АТО. Опитне, Піски, Луганське, Новгородське, Зайцеве, Мар'їнка: неподалік саме цих населених пунктів ворог вів вогонь по наших укріпленнях. Знову найгарячіше було в районі Донецького аеропорту", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, противник обстрілював українські позиції зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

"Близько 23 години проросійські найманці вели вогонь по нашому опорному пункту неподалік Пісків з танку. Неспокійно було в районі тимчасово окупованої Горлівки. Тут бойовики обстрілювали наші позиції з різних видів зброї неподалік Новгородського та Зайцевого", -повідомляють у штабі.

Загалом, за повідомленням штабу АТО, впродовж минулої доби бойовики 44 рази відкривав вогонь по укріпленням сил АТО.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 26 січня 2016 року:Проросійські найманці не припиняють обстріли ...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 25 января 2016 г.

Раніше повідомлялося, що протягом 25 січня бойовики на Донбасі зосередили обстріл сил АТО на Донецькому напрямку.

"Всі випадки порушення режиму тиші" відбулися на Донецькому напрямку. Найбільша кількість обстрілів зафіксовано недалеко від Донецького аеропорту. Ворог зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру і гранатометів вів вогонь по нашим укріплень Дослідному і Пісках", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за добу, 24 січня 2016 року, в результаті бойових дій обійшлося без втрат серед українських військових.