ua en ru

Бойовики продовжують нарощувати живу силу і озброєння на Донецькому напрямку, - ІС

Бойовики продовжують нарощувати живу силу і озброєння на Донецькому напрямку, - ІС Фото: Дмитро Тимчук

Терористи створюють дві великі ударні тактичні групи: одну на Волноваському напрямку, другу - на приморському

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) продовжується нарощування чисельності живої сили і бронетехніки бойовиків на південь від Донецька і на приморському напрямку. Про це написав координатор групи "Інформаційний опір" (ІС) Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

"Відзначається маневр частиною сил і засобів російсько-терористичних військ в район Куликове-Шевченко-Козацьке з району Комсомольське-Старобешеве. Відзначається вивід в першу лінію додатково як мінімум двох підрозділів рівня "мотострілецької роти" (всього - 160-180 чол.), при 8 танках і 16-18 ББМ (в основному БМП-1,2 і МТ-ЛБ). Обидва підрозділи прибули з північного напрямку, через Тельманове. Частина сил, які прибувають, розгортається на схід даного району в якості тактичного резерву (зокрема, ще порядка танкової роти - до 8 танків, і до роти піхоти - без бронетехніки, на КАМАЗ\Уралах)", - йдеться в повідомленні ІС.

Також, за словами Тимчука, в районі Безіменне-Патріотичне-Самсонове фіксується ще одна тактична група терористів. У її складі 10 танків, 25-26 ББМ, до 30 вантажних автомобілів та ін. транспортних засобів.

За висновком групи ІС, виходячи з оперативної інформації, в даний час терористи створюють дві великі ударні тактичні групи: одну на Волноваському напрямку (на південь від Донецька) на ділянці від Оленівки до Гранітного, Старомар'ївки. Другу - безпосередньо на приморському напрямку і трохи північніше від Безіменного до Павлопіля і Чермалика.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Кроме «традиционных» обстрелов из 120-мм миномётов, 122-мм и...

Posted by Dmitry Tymchuk on 23 липня 2015 р.

Нагадаємо, згідно з інформацією прес-центру АТО, впродовж минулої доби бойовики 78 раз обстріляли позиції українських військових у зоні проведення антитерористичної операції (АТО).