ua en ru

Бойовики продовжують нарощувати сили в районі Широкіно, - Тимчук

Бойовики продовжують нарощувати сили в районі Широкіно, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

В районі Широкіно перекинуті дві групи бойовиків по 30-40 осіб

Бойовики продовжують посилювати свою тактичну групу, яка веде бої за Широкіно Донецької області. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України, керівник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"Бойовики продовжують нарощувати свою тактичну групу, яка веде бої за Широкіно. Відзначена перекидання 2-х груп бойовиків по 30-40 чол. транспортом, північніше Новоазовська і в район Жовтня. У самому Новоазовську, крім бойової техніки, яка вже діє на передовій в районі Широкіно і Безыменного, зосереджується резерв бронетехніки (14 одиниць, з них 5 танків)", - йдеться в повідомленні.

Тимчук зазначив, що інтенсивність обстрілу бойовиків посилилася. Крім стрілецької зброї, гранатометів і мінометів двох основних калібрів (82 і 120 мм) бойовики використовували 122-мм артилерію і озброєння танків (125-мм).

"В районі н. п. Широкіно і Дослідне одночасно з мінометами бойовики активно використовували для обстрілу автоматичні гранатомети типу АГС-17, великокаліберні кулемети, 122-мм артилерію", - розповів Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».На протяжении последних суток российско-террористические войс...

Posted by Дмитрий Тымчук on 22 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, за повідомленням штабу, за минулу добу бойовики 30 разів порушили режим тиші.