ua en ru

Бойовики підтвердили наявність у них 47 заручників, - Геращенко

Бойовики підтвердили наявність у них 47 заручників, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко розповіла про полонених на Донбасі

Також стало відомо, де саме їх утримують

Проросійські бойовики на Донбасі підтвердили наявність у них 47 заручників, а також назвали їхнє місцезнаходження. Про це повідомила представник України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи, перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко у своєму Facebook.

"Представники ОРДЛО підтвердили наявність у них уже 47 заручників, 42 у Донецьку і 5 у Луганську", - написала вона у соцмережі.


"Ми буквально видушили з них інформацію, де саме утримують хлопців. ОРДО підтвердили, що заручники саме там, де їх нещодавно відвідала місія ООН із прав людини (отже, це одна з колоній у Макіївці, там є для хлопців спецкорпус, дехто з них утримується в одиночній камері...)", - додала Геращенко.

Нагадаємо, раніше речник представника України в контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер заявила, що заради звільнення 107 заручників на Донбасі Україна готова йти на серйозні компроміси.