ua en ru

Бойовики підірвали на фугасі "Урал" сил АТО в Луганській обл., поранені два бійця, - ОДА

Бойовики 13 січня підірвали на фугасі "Урал" українських силовиків біля села Тепле (Луганська обл.), у результаті чого поранення отримали двоє військових. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

"Вчора (13.01) близько 13 години поблизу с. Тепле Станично-Луганського району на фугасі підірвали вантажівку "Урал" українських силовиків. Двоє військових 80-ї аеромобільної бригади отримали важкі поранення, зараз вони знаходяться в лікарні р. Щастя", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, фугас був закладений на узбіччі автодороги між н. п. Гребля і Тепле, розташованої в 7 км від лінії розмежування вогню.

"Це означає, що розвідувально-диверсійні групи терористів безперешкодно проникають вглиб контрольованої Україною території і закладають тут вибухівку, якою виводять з ладу військову техніку і калічать наших силовиків", - заявив голова ОДА.

Нагадаємо, в результаті двох вибухів на трасі Бахмутка наприкінці грудня 1 український військовий загинув, 7 отримали поранення.