ua en ru

Бойовики планують провокації у Дебальцевому 26 листопада, - штаб АТО

Бойовики планують провокації у Дебальцевому 26 листопада, - штаб АТО Фото: штаб АТО повідомляє про провокації у Дебальцевому 26 листопада

У ході провокацій у Дебальцевому можливі жертви серед мирного населення

Бойовики планують провокації у Дебальцевому (Донецька область) завтра, 26 листопада 2016 року. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"За оперативною інформацією, що надійшла до штабу АТО, завтра, 26 листопада, російсько-окупаційні війська планують влаштувати провокації у Дебальцевому. Буде створено картинку для проросійських ЗМІ, де покажуть масові мітинги, на які звозитимуть людей зрізних міст та сел", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, бойовики на бойовій техніці з розпізнавальними знаками України намагатимуться дискредитувати Збройні сили України та мінські домовленості.

"Окупанти, на бойовій техніці з розпізнавальними знаками України на бортах та жовто-блакитними прапорами, переодягнені у військову форму українського зразка, намагатимуться дискредитувати Збройні сили України та мінські домовленості", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у штабі АТО допускають, що у ході провокацій у Дебальцевому можливі жертви серед мирного населення.

"Можливі жертви серед мирного населення. Людям треба бути дуже обережними, бо окупанти ладні піти на все, аби Дебальцеве не повернулося до мирного життя в Україні", - йдеться у повідомленні.

Терміново! Провокації бойовиків! За оперативною інформацією, що надійшла до штабу АТО, завтра, 26 листопада, російсько...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу загинув один український військовий.