ua en ru

Бойовики планують дестабілізувати ситуацію у Маріуполі на День Конституції, - СБУ

Бойовики планують дестабілізувати ситуацію у Маріуполі на День Конституції, - СБУ Фото: СБУ (УНІАН)

Зокрема, до планів бойовиків входить розміщення символіки ДНР на фасадах будівель

Управління Служби безпеки України в Донецькій області отримало інформацію про намагання представників "Донецької народної республіки" здійснити заходи, спрямовані на дестабілізацію ситуації на території Маріуполя Донецької області під час святкування 21-ї річниці Дня Конституції України - 28 червня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба СБУ на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Зокрема, до планів бойовиків входить розміщення символіки псевдодержавного утворення на фасадах будівель та трансляція вранці 28 червня т.зв. "гімну ДНР" з використанням звукопідсилювальної апаратури з вікон окремих орендованих квартир у м. Маріуполь", - сказано у повідомленні.

Так, СБУ звертається до мешканців регіону та попереджає, що будь-яка допомога у вчиненні вищевказаних дії буде розцінюватись як сприяння терористичній організації.

"Просимо громадян поводити себе відповідально та виважено, не реагувати та не приймати участі у будь-яких протиправних діях на шкоду державній безпеці України… На території Донецької області триває антитерористична операція, тому на будь-які провокаційні дії правоохоронці будуть реагувати рішуче, жорстко та відповідно діючого законодавства України", - підкреслили в СБУ.

Управлінням Служби безпеки України в Донецькій області отримана інформація про намагання представників т.зв. «ДНР» здійс...

Опубліковано Управління СБУ в Донецькій області 27 червня 2017 р.

Нагадаємо, вчора Служба безпеки України запобігла теракту в одному з відділів поліції в Херсонській області.