ua en ru

Бойовики перекинули на передову військову техніку з "парадів" для провокацій, - розвідка

Бойовики перекинули на передову військову техніку з "парадів" для провокацій, - розвідка Фото: техніка на "параді" в Луганську

Техніку РФ забрали після параду 9 травня на передову

Бойовики на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської області перекинули на передову російську військову техніку з "парадів" для провокацій. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.

"За розпорядженням російського окупаційного командування заборонена мінськими домовленостями військова техніка російського "воєнторгу", яка була задіяна під час параду 9 травня на окремих територіях Донецької і Луганської областей, спрямована на передові позиції з'єднань та частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, техніку передислокували для здійснення подальших провокаційних обстрілу мирного населення і підрозділів сил АТО.

Бойовики перекинули на передову військову техніку з "парадів" для провокацій, - розвідка

Фото: скріншот з Facebook

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі надають Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню неправдиві дані про обстріл з боку збройних сил України для того, щоб виправдати відкриття вогню у відповідь.