ua en ru

Бойовики перекидають "розвідку" ближче до фронту, - ІС

Бойовики перекидають "розвідку" ближче до фронту, - ІС Фото: бойовики ДНР посилюють позиції на передовій

На передову переводять коригувальників і "розвідників" з РФ

Проросійські бойовики переводять коригувальників на передову, продовжують перекидати війська і формують ударну групу в районі Пісків Донецької обл. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Відзначається зростання чисельності спостережних пунктів бойовиків на передньому краї, фіксується значна кількість груп коригувальників артилерійського вогню. Зафіксовано появу в "прифронтових районах" "ДНР" і "ЛНР" підрозділів артилерійської розвідки регулярних російських військ (раніше група ІС фіксувала дані підрозділи в прикордонних з Україною районах РФ)", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бойовики продовжують формувати ударну групу між Красногоровкою і Пісками.

"У цьому ж районі посилено накопичуються матеріально-технічні ресурси (боєприпаси, паливо, запасні частини до військової техніки). На території відразу декількох логістичних складів і терміналів, розташованих у Куйбишевському та Петровському районах міста (Донецька, - ред.), терористи влаштували щось на зразок парків бойових машин", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».На протяжении прошедших выходных (25-26.04.2015) российско-те...

Posted by Дмитрий Тымчук on 26 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, ОБСЄ зафіксувала самий інтенсивний обстріл Широкиного.