ua en ru

Бойовики відрізані від поставок зброї та боєприпасів, - інформцентр РНБО

У Раді національної безпеки і оборони України (РНБО) повідомляють про відсікання бойовиків від поставок зброї, боєприпасів і підкріплення.

У Раді національної безпеки і оборони України (РНБО) повідомляють про відсікання бойовиків від поставок зброї, боєприпасів і підкріплення. Про це в ході сьогоднішнього брифінгу заявив спікер інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Успішні наступальні дії ведуть українські військові в районі Лисичанська та Сєвєродонецька (Луганська область). Національна гвардія при активній підтримці артилерії заблокувала великий транспортний вузол Донбасу, що є важливим об'єктом сходу України. Цей успіх дозволив істотно обмежити поставки зброї і підкріплення терористам", - повідомив Лисенко.

Нагадаємо, вчора міністр оборони України Валерій Гелетей доповів Президенту України Петра Порошенка про звільнення південно-східній частині Луганська і деблокировании міського аеропорту.

Крім того, сьогодні вранці в АТО підтвердили деблокування луганського аеропорту і вступ силовиків в аеропорт Донецька.

Раніше Гелетей угледів паніку в рядах бойовиків. Він зазначив, що завдяки активним діям силовиків, і звільнення ряду населених пунктів від бойовиків, "в лавах останніх помічається агонія".