ua en ru

Бойовики не відкрили пункт в'їзду-виїзду "Золоте"

Бойовики не відкрили пункт в'їзду-виїзду "Золоте" Фото: "Станиця Луганська" (facebook.com/ato.news)

Міст у Станиці Луганській в даний момент ремонтують

Бойовики не відкрили контрольний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) "Золоте", він працює тільки з українського боку. Про це повідомили в прес-службі Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Ремонтні роботи на мостовому переході біля КПВВ "Станиця Луганська" почалися за планом. Дерев'яну конструкцію ремонтують фахівці Міжнародного Комітету Червоного Хреста, безпекову ситуацію з обох сторін моніторить Спеціальна моніторингова комісія Організації з безпеки і співпраці в Європі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, незважаючи на нічний обстріл, українською стороною було відкрито пункт пропуску "Золоте". Передбачалося, що таким чином громадянам буде забезпечено вільне переміщення по території області на період припинення роботи КПВВ "Станиця Луганська".

Відзначається, що терористи проігнорували ініціативу української сторони в черговий раз.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пропуск людей через КПВВ "Станиця Луганська" на Донбасі 9 і 10 грудня 2017 року тимчасово призупинено в зв'язку з проведенням ремонтних робіт на мосту, який веде на окуповану частину Луганської області.