ua en ru

Бойовики в черговий раз обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію

Бойовики в черговий раз обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію Фото: ДФС (wikipedia.org)

Окупанти вели вогонь з мінометів і стрілецької зброї

Бойовики ОРДО продовжують порушувати режим припинення вогню при здійсненні ремонтно-відновлювальних робіт на Донецькій фільтрувальної станції. Про це в суботу, 28 квітня, повідомляє в Facebook штаб АТО.

Зокрема, повідомляється про те, що починаючи з 10:00, 28 квітня, сепаратисти тричі обстріляли прилеглі до ДФС території із застосуванням мінометів 82 і 120 калібру і стрілецької зброї.

"Обстріл району ДФС здійснили незважаючи на проведення тут дзеркального патрулювання спостерігачами української сторони СЦКК і СММ ОБСЄ. В результаті злочинних дій було зірвано безпечне пересування робочого персоналу до ДФС для забезпечення роботи станції", - йдеться в повідомленні.

Бойовики продовжують порушувати режим тиші у районі ДФС Українська сторона СЦКК повідомляє, що російсько-окупаційні...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 квітня 2018 р.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, після того як 17 квітня автобус з працівниками станції бойовики обстріляли, в результаті чого п'ять робочих отримали поранення, персонал ДФС відмовився виходити на роботу.

З-за цього без водопостачання опинилися кілька населених пунктів, у тому числі Авдіївка та частина Донецька. Після переговорів працівники станції погодилися вийти на роботу за умови, що персонал буде супроводжувати СММ ОБСЄ і Червоний хрест.

Через два дні після того, як водопостачання відновили, бойовики знову обстреляли Донецьку фільтрувальну станцію.