ua en ru

Бойовики знову обстріляли житлові квартали в зоні АТО

Бойовики знову обстріляли житлові квартали в зоні АТО Фото: новини АТО

Бойовики обстріляли житловий квартал Авдіївки

Українська сторона Спільного центру контролю і координації (СЦКК) констатувала, що бойовики продовжують обстріли позицій Збройних сил України та населених пунктів уздовж лінії розмежування. Про це повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

"Залишається напруженою обстановка в районі населеного пункту Авдіївка. Протягом доби противники застосували 7 снарядів калібру 125 мм, 6 мін калібру 120 мм, 8 мін калібру 82 мм, а також РПГ і всі типи стрілецької зброї, що є грубим порушенням Мінських домовленостей", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, 19 березня з 14.57 до 15.15 бойовики здійснили обстріл житлового кварталу населеного пункту Авдіївка з застосуванням танкових снарядів. Внаслідок такого обстрілу зруйнований один будинок і поранена одна жінка.

Противник черговий раз здійснює обстріл житлових кварталів Українська сторона СЦКК констатує, що надалі продовжуються про...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російське командування на Донбасі привласнює частину грошового забезпечення бойовиків під виглядом "штрафів".