ua en ru

Бойовики обстріляли житлові квартали та школу Мар’їнки

Бойовики обстріляли житлові квартали та школу Мар’їнки Фото: наслідки обстрілу школи Мар’їнки (facebook.com/ato.news)

Серед місцевих мешканців постраждалих немає

Незаконні збройні формування на Донбасі увечері 20 серпня знову обстріляли із застосуванням ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї житлові квартали та школу міста Мар’їнки (Донецька область). Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Так, о 19:00 внаслідок влучання РПГ-7 та його розриву у повітрі пошкоджено дві господарчі будівлі по вулиці Героїв Чорнобиля.

"В будівлях осколками посічено стіни, пошкоджено дахи. На щастя, серед місцевих мешканців постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

А близько 21:00 внаслідок влучання пострілу калібру 12,7 мм було пошкоджено шибки вікон будівлі школи №2 по вулиці Дружби.

Зазначимо, у понеділок, 21 серпня, бойовики обстріляли селище Зайцеве (Донецької області), у результаті чого згоріли кілька будинків.

УКРАЇНСЬКА СТОРОНА СЦКК: НЗФ ОРДО ОБСТРІЛЯЛИ ЖИТЛОВІ КВАРТАЛИ ТА ШКОЛУ МАР'ЇНКИ 20 серпня, близько 19.00 бойовики обстрі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше у штабі АТО повідомили, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі у понеділок, 21 серпня 2017 року, активність проросійських бойовиків дещо знизилася.