ua en ru

Бойовики обстріляли житлові квартали Мар'їнки, - СЦКК

Бойовики обстріляли житлові квартали Мар'їнки, - СЦКК Фото: обстріляний будинок Мар'їнки (РБК-Україна)

Серед місцевих жителів постраждалих немає

Українська сторона Спільного центру координації та контролю на лінії розмежування заявляє, що 13 серпня 2017 року близько 6:30 підтримувані Росією бойовики обстріляли житлові квартали Мар’їнки (Донецька область). Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"По будинках місцевих мешканців НЗФ ОРДО стріляли з заборонених Мінськими домовленостями 82 мм мінометів та автоматичних гранатометів. Унаслідок влучання одної з мін пошкоджено дах та посічено стіни присадибної будівлі біля житлового будинку по вулиці Шевченка. На щастя, серед місцевих жителів постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

Зазначено також, що українська сторона СЦКК засуджує такі дії терористів, які ставлять під загрозу життя та здоров’я цивільного населення.

"Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей", - констатували в Центрі.

УКРАЇНСЬКА СТОРОНА СЦКК: НЗФ ОРДО ЗНОВУ ОБСТРІЛЯЛИ ЖИТЛОВІ КВАРТАЛИ МАР'ЇНКИ ІЗ ЗАБОРОНЕНОЇ ЗБРОЇ. Українська сторона С...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області бойовики обстріляли житлові квартали населеного пункту Новолуганське.