ua en ru

Бойовики обстріляли житлові квартали Авдіївки і Зайцево, поранені двоє місцевих жителів

Бойовики обстріляли житлові квартали Авдіївки і Зайцево, поранені двоє місцевих жителів Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Бойовики використовували заборонену мінськими угодами зброю

Бойовики на Донбасі забороненого мінськими угодами зброї обстріляли житлові квартали Авдіївки і Зайцево (Донецька область), в результаті чого двоє місцевих жителів поранено. Про це повідомляє українська сторона СЦКК, передає прес-центр штабу АТО Facebook.

Так, згідно з повідомленням, Зайцево бойовики обстріляли з гармат бойових машин піхоти, в результаті цього обстрілу місцеві жителі не постраждали.

"18-го липня, у другій половині дня, під час обстрілу позицій сил АТО в районі селища Зайцево, поблизу КПВВ "Майорск", під вогонь бойовиків з гармат бойових машин піхоти потрапили житлові квартали населеного пункту. За попередніми даними, боєприпаси противника розірвалися поблизу кількох житлових будинків по вулиці Центральній. З місцевих жителів ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Пізніше заборонених мінськими угодами мінометів обстріляли житлові квартали Авдіївки, в результаті чого поранено двоє чоловіків.

"Пізніше НВФ ОРДО обстріляли житловий сектор з Авдіївки заборонених мінського домовленостями 82 мм мінометів. В результаті вибуху міни поблизу житлового будинку по вулиці Шевченка, осколкові поранення голови отримали двоє чоловіків: у 1958 і 1961-го років народження. Обидва постраждалих доставлені в травматологічне відділення Авдіївської міської лікарні. Їх стан лікарі характеризують як задовільний", - повідомляє СЦКК.

Українська сторона СЦКК: НЗФ ОРДО обстріляли житлові квартали Авдіївки та Зайцево з забороненої зброї. Двох мешканців Ав...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 липня 2017 р.

Нагадаємо, з початку доби 18 липня 2017 року в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі поранені троє українських військовослужбовців.