ua en ru

Бойовики обстріляли житловий сектор Мар'їнки і Павлополя, - штаб АТО

Бойовики обстріляли житловий сектор Мар'їнки і Павлополя, - штаб АТО Фото: бойовики на Донбасі

Штаб фіксує зниження активності бойовиків

Проросійські бойовики обстріляли житловий сектор в Мар'їнці і Павлополе Донецької обл, а також сили АТО в ряді населених пунктів. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Сьогодні, 19 серпня, в зоні АТО спостерігається зменшення активності незаконних збройних формувань. Противник в основному використовує стрілецьку зброю, провокуючи наших бійців на вогонь у відповідь", - йдеться в повідомленні.

У штабі повідомили, що вночі бойовики обстріляли з "Градів" позиції АТО в Новобахмутівці, а вранці з танки обстріляли житлові будинки в Мар'їнці.

"Майже в 3 години ночі, в районі Маріуполя по силам АТО в Старогнатівці і о 2:45 у Новотроїцькому працювала 122-міліметрова артилерія противника. Крім того, близько 5 ранку окупанти з мінометів обстріляли мирні будівлі в Павлополі", - йдеться в повідомленні.

На Артемівському напрямку протягом години бойовики з 120-міліметрових мінометів вели вогонь по опорного пункту сил АТО в Травневому.

Сьогодні, 19 серпня, в зоні АТО спостерігається зменшення активності незаконних збройних формувань. Противник здебільшог...

Posted by Прес-центр АТО on 19 августа 2015 г.

Нагадаємо, в Луганській обл. військові підірвалися на розтяжці, двоє загиблих і один поранений.