ua en ru

Бойовики обстріляли Зайцеве і контрольний пункт "Майорськ", - СЦКК

Бойовики обстріляли Зайцеве і контрольний пункт "Майорськ", - СЦКК Фото: бойовики (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Зайцеве обстріляли зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів

Бойовики на вихідних обстріляли селище Зайцеве і контрольний пункт "Майорськ" у Донецькій області. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції.

"Українська сторона СЦКК повідомляє про продовження обстрілів з боку незаконних збройних формувань окремих районів Донецької області… Так, в суботу, бойовики обстріляли зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів селище Зайцеве (Донецька область). Наступного дня, перед початком роботи контрольно-перепускного пункту в’їзду/виїзду "Майорськ"… українські прикордонники виявили пошкодження у приміщенні модулю для оформлення документів внаслідок попадання у нього кулі калібру 7,62 мм. Куля пройшла на виліт через стіну цієї споруди та застрягла в іншій стіні", - сказано у повідомленні.

ОБСТРІЛИ НЗФ ОРДО ЗАГРОЖУЮТЬ ЖИТТЮ МИРНОГО НАСЕЛЕННЯ В РАЙОНІ КПВВ «МАЙОРСЬК» Українська сторона СЦКК повідомляє про про...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 1 жовтня 2017 р.

Так, про наслідки обстрілу прикордонники повідомили спостерігачів української сторони СЦКК, які зафіксували факт обстрілу. Людських жертв та поранень вдалося уникнути, оскільки КПВВ "Майорськ" у нічний час доби не працює.

Нагадаємо, за добу в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі зафіксовані 14 обстрілів, від підриву на міні загинув один український військовий.