ua en ru

Бойовики обстріляли Зайцево

Бойовики обстріляли Зайцево Фото: Зайцево

Від обстрілу постраждала господарська будівля мирного жителя

Сьогодні вночі проросійські бойовики обстріляли село Зайцево Бахмутського району Донецької області. В результаті обстрілу постраждало приватне домоволодіння. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Донецькій області.

В поліцію надійшло повідомлення від 62-річного жителя с. Зайцево про пошкодження домоволодіння, розташованого по вул. Комсомольська, 16. В будинку значно пошкоджені вікна та огорожа, майже повністю зруйновано господарську будівлю. На місці працює слідчо-оперативна група Бахмутського відділу поліції.

Чоловік розповідає, що під час обстрілу бойовиків, який стався вночі, снарядом було зруйновано господарська будівля. Осколками пошкоджено вікна будинку і посечено огорожу.

На місці події працюють співробітники Бахмутського відділу поліції. Поліцейські документують пошкодження, обходять вулиці і надають допомогу мирним жителям. За попередньою інформацією, в результаті обстрілу жертв і постраждалих немає.

alt

Фото: обстріляний будинок

Попередня правова кваліфікація - ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики на Донбасі 76 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції, один український військовий отримав поранення.