ua en ru

Бойовики обстріляли Троїцьке з важкої артилерії

Бойовики обстріляли Троїцьке з важкої артилерії Фото: Бойовики на Донбасі

Кілька снарядів потрапили в дамбу

Бойовики на Донбасі вчора, 21 липня, обстріляли Троїцьке (Луганська область) з важкої артилерії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації на Facebook.

"Вчора (21.07) з боку селища Калинового (підконтрольне ЛНР) бойовики обстріляли с. Троїцьке Попаснянського району. Вогонь вівся з 150-міліметрової важкої артилерії, яка, за словами бойовиків, була відведена від лінії зіткнення. Кілька снарядів потрапили в Миронівську дамбу", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за висновками фахівців, у разі руйнування греблі були б затоплені населені пункти Миронівське (Донецька область) та Троїцьке (Луганська область).

"Я вкотре наголошую, що бойовики в своїх діях не зупиняються ні перед чим, і їм плювати на життя людей, які могли постраждати в результаті руйнування греблі", - повідомляє тимчасово виконуючий обов'язки керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко.

При цьому, за даними прес-служби, "у Станиці Луганській було тихо, за винятком с. Болотене (Станично-Луганський район), яке терористи накрили мінометами".

Бойовики обстріляли з важкої артилерії Троїцьке та влучили у дамбу Учора (21.07) з боку смт Калинового (підконтрольне...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 21 липня 2015 р.

Нагадаємо, бойовики за добу близько 80 раз обстріляли сили АТО. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Відзначається, що майже половина обстрілів припала на період з шести годин вечора до півночі.

"З танка і мінометів російські терористи обстріляли населений пункт Дослідне. З 120-мм мінометів і танків бойовики цілили по позиціях сил АТО поблизу селищ Водяне та Новгородське", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що на 06.00 сьогодні, 22 липня, бойовики продовжують обстріли сил АТО поблизу н. п. Дослідне, Піски, Красногорівка. У 03.16 поблизу Донецького аеропорту зафіксовано обстріл з БМП.

Крім того, в 05.10 почався обстріл позицій поблизу н. п. Березове.